Feestavond 08-09-2023

Betreft: 25-jarig jubileum ZVV – De Bevelanden

Beste zaalvoetbalvrienden,

Het is echt waar, onze vereniging bestaat alweer meer dan 25 jaar! Formeel is de vereniging opgericht op 3 Juli 1997, dus de 25 jaar zijn we inmiddels ruim gepasseerd. Graag willen wij als bestuur, scheidsrechters en leden stilstaan bij dit toch wel bijzondere 25 jarige jubileum van onze vereniging. Er wordt dan ook een feestavond georganiseerd voor in de boeken!

Graag nodigen we jullie uit voor dit feestje op vrijdag 8 September bij eeterij – spelerij de Vierlinden in Goes (net voorbij OMNI-sportcentrum).

Inloop start om 19u en duurt tot c.a. 23u waarbij formele momenten afwisselen met gezelligheid en ontspanning. Eventueel na blijven plakken met een hapje en een drankje is uiteraard geen probleem! Zet deze datum dus NU alvast in je agenda, want hoe meer bekenden we treffen, hoe gezelliger het feestje!

Willen de scheidsrechters, genodigden en teamleiders (inventariseren met hoeveel hun team ongeveer komt) dit voor eind juni laten weten? Liefst via whatsapp Rutger 0654782719, en dan o.v.v. teamnaam en aantal deelnemers. Dan kunnen wij rekening houden met de beschikbare ruimte en catering!

Samen maken we de vereniging! We hopen dan ook veel van jullie te ontmoeten om met elkaar dit mooie jubileum te vieren!

Vriendelijke groet,

Bestuur ZVV de Bevelanden

Kattendijksedijk 19 4463 AL Goes

Terug naar overzicht
Copyright ZVV de Bevelanden 2024 | Sitemap | Realisatie: Steketee Online